Práca - moja nočná mora

Nie je žiadnym tajomstvom, že som neuveriteľne lenivá. A čoho sa najviac desia leniví ľudia? Jasné, práce. Som naozaj rada, že som nebola nútená nikde nikdy brigádovať. K peniazom sa nejako dostanem vždy a aj tak nemíňam veľa. Len na knihy, veď viete.
Oznámenie v škole, že si máme zohnať na týždeň prax v nejakej reklamke (samozrejme neplatenú), či niečom podobnom ma teda vôbec nepotešilo. Našťastie som nemusela vybavovať nič - kamarátka to vyriešila za mňa, povybavovala všetko čo bolo treba a boli sme na praxi spolu.
Tá nám začala hneď po Veľkonočných prázdninach v stredu. Až do utorka. A ja som sa rozhodla spraviť si také zápisky, že ako to teda dopadlo :)

Celkom som sa toho desila, ale nakoniec to bolo skvelé. Ten chlapík tam bol naozaj zlatý a ochotný nám vysvetliť a povedať všetko, čo sme chceli. Dal nám k dispozícii zrkadlovku, že si môžme fotiť a natáčať, čo chceme, poukazoval niečo v programoch, nejaké jeho práce, uvaril kávu a celkovo to bolo moc fajn. Naučila som sa s foťákom zas niečo nové (to, že som to mala vedieť už pred vyše rokom je detail... z teórie sa proste človek nenaučí robiť).
Inak od nás vlastne nič nechcel, mohli sme si robiť vlastne čo sme chceli. A najvtipnejšie je, že sme tam mali byť päť dní po šesť hodín a my sme tam boli šesť hodín za päť dní :D (V stredu štyri, v pondelok dve. Inak sme boli doma :D) Ale jemu to nevadilo, nám to nevadilo, učiteľ nám ešte pred praxou povedal, že mu to je jedno, že je to koniec-koncov pre nás (a ja sa ďalej aj tak nechcem venovať ničomu umeleckému :D), takže by som takú prax mohla mať kľudne aj mesiac. Alebo aspoň do konca tohoto týždňa :3

Takže som sa rozhodla vám ukázať aspoň pár mojich úžasných fotografických výtvorov (no áno, skromnosť vždy patrila medzi moje najväčšie cnosti :3). Dúfam, že sa budú páčiť :)

Fotogaléria

môj milovaný dúhový náramok :3

Komentáre

  1. Za to ja fakt nemôžem.
    Ale toto bola jedna z najlepších vecí za tri roky :D
    A ďakujem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne fotky:)
    U nás na zdravotke je až mesačná prax a najlepší ľudia z odboru masér odišli až do Karlových varov, takže taká menšia motivácia :D
    Trochu ma prekvapilo, že máte iba týždeň :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zas až tak to nevadí... Už nič také ma nečaká :D
      A ďakujem :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára